,99 på App Store.

Noise Reduce Pro på App Store

2. EnhanceFox Photo Enhancer

Målet med EnhanceFox er å bruke kunstig intelligens for å reparere uskarphet, redusere støy og bli kvitt ufullkommenheter. I motsetning til andre apper for støyreduksjon, har ikke EnhanceFox skyveknapper for å tilpasse nivået på støyreduksjon. I stedet er det en etttrykksløsning som forbedrer bildet ditt ved å bruke grunnleggende støyreduksjonsteknikker – perfekt for folk som vil ha resultater raskt og enkelt. EhanceFox er gratis å bruke, men det inkluderer annonser og kjøp i appen.

EnhanceFox på App Store

3. Denoise Me

Denoise Me er en annen enkel og innovativ støyreduksjonsapp som bruker en spesiell algoritme for å holde detaljene i bildet skarpe samtidig som du eliminerer støy. Bare last opp bildet ditt eller ta et med det innebygde kameraet og trykk på en knapp for å gjøre magien. Bildet ditt vil automatisk bli optimalisert for å redusere støy og beholde detaljene. Hvis du er fornøyd med resultatene, lagre det nylig forbedrede bildet i fotobiblioteket ditt.

Denoise Me på App Store

Som det viser seg, er ikke et bilde med støy det verste i verden, spesielt hvis du kan ta noen få skritt før og etter fotografering for å redusere disse støyende ufullkommenhetene. Nå som du vet hva som forårsaker støy og noen teknikker for reduksjon av fotostøy, kan du føle deg mer trygg på å komme deg ut med kameraet, uansett lyssituasjon.